me ? strong :)
1/14/2013,

negeri sembilan cuti hari nih . haha . kau hadoo ? yang penting , homework tetap ada . yeahh . tu yang tak sedap didengar tuhh . 

sabtu aritu balik kampung atok , aku tak tahu kenapa , aku dah kurang suka bercampur dengan dorang . maybe sebab aku dah lama tak balik or maybe sebab diorang dah berubah ? ke aku yang berubah ? sokayy . tak penting punn . ahad balik lukut balik . tak tahu kenapa , balik jeh terus tido kejap . then dapat call dari dia . bla bla bla . borak macam biasa . and , malam tuh mesej kejap jeh . fon dia kena tarik balik . sokayy . tak kesah punn . 

tapi al kisah nya yang lain pulak , bukak jeh fakebook time pepagi buta an , sumpah aku mendidih tahap otak punya . elok elok cool terus mendidih .  semua orang nak menipu dengan aku . sangat awesome doh bila kena tipu . and , macam biasa lahh , aku menangis sikit , semua orang lari dari aku . tapi aku tak kesah pun sebab aku tahu , Allah ada dengan aku . thanks ya to you all people :)

haha . sorry kalau terasa . tak sengajaa :* bye



Older Post | Newer Posts